Posted on

Els dibuixos del petits de la casa són un tresor per guardar!

Els dibuixos dels més petits són en sí mateixos un autèntic regal!

A Xindria.Cat  volem que puguis gaudir dels dibuixos del teu fill o filla en diferents productes. Estarà molt orgullós de veure el seu dibuix en un producte d’ús diari! Per preparar-ho, només has escanejar o fotografiar el dibuix i enviar-lo via whatsapp o mail. Nosaltres ho imprimirem en el producte que tu triïs!

Podràs tenir una tassa d’esmorzar amb el dibuix del teu fill,

 

un divertit coixí per a la seva habitació,

personalitzar la teva funda del mòbil amb el seu dibuix, unes xancletes per la dutxa, una pulsera

 

 

 

Per poder veure tot el que fem, i els encàrrecs que ens van arribant només heu de seguir-nos a les xarxes socials!   Facebook, Instagram, Pinterest

          Resultat d'imatges de pinterest

 

 

I si teniu alguna idea que volgueu portar a terme o dubte de com fer-nos un encàrrec, només ens heu de fer arribar un whatsapp al 638576544 o bé contractar-nos al mail info@xindria.cat

Posted on

EL TRESOR DELS AVIS

Què millor que agrair a tots els avis i àvies el seu efecte i la seva dedicació, amb un record en forma de regal. Des de Xindria.cat us volem oferir propostes de regals per als avis que els hi perduraran per sempre.

Quina àvia no ha preparat mai pels seus néts, una tassa de xocolata ben calenta per esmorzar, en un matí  fred d’hivern. Us imagineu el dia de Nadal esmorzant amb unes tasses totalment personalitzades?

El rellotge de la vida no s’atura, i ja molt de temps d’aquells estius a casa dels avis…però l’avi els té ben presents cada vegada que contempla aquell rellotge de paret que li van regalar els seus néts.  El temps a vegades és un cretí, que s’emporta els records viscuts, així que què millor que plasmar-los en un regal?

A vegades no els hi demostrem als avis com els estimem…per vergonya, per timidesa, perquè ens falten les paraules,..però aquest Nadal des de Xindria.cat us ho intentarem posar més fàcil, posant sobre un regal aquelles paraules que no els hi dieu mai.

Tots us debem molt als avis, coneixements, vivències, sabiesa,…Poder-los escoltar és sempre un plaer per les orelles, i anar a passejar amb ells al bosc una caixa de sorpreses.

Impossible no estimar-vos, amb l’empremta que ens heu deixat a la nostra infància. Sou per nosaltres els millors exemples que la vida mai ens podrà brindar.

Per poder veure tot el que fem, i els encàrrecs que ens van arribant només heu de seguir-nos a les xarxes socials!

Facebook, instagram, pinterest

          Resultat d'imatges de pinterest

 

 

I si teniu alguna idea que volgueu dur a terme o dubte de com fer-nos un encàrrec, només ens heu de fer arribar un whatsapp al 638576544 o bé al mail info@xindria.cat 

Us deixem amb una bona tassa de xocolata calenta mentre us aneu inspirant! Mmm quina oloreta!!

 

Posted on

BENVINGUT MARC!!

IMG-20150907-WA0015 IMG-20150907-WA0011

Sandra volia fer un regal de benvinguda per en Marc, un petitó acabat de néixer fill d’una bona amiga. No sabia què regalar i es va posar en contacte amb nosaltres.Li vam fer aquesta proposta i li va encantar, un conjunt de diversos articles personalitzats amb el seu nom i conjuntats amb aquest estampats de monstres. El pack consta de dos pitets, una bosseta de berenar, un penjaportes per l’habitació, un necesser i tres xumets.