Publicat el

Regal pels més cervesers: la millor gerra de cervesa personalitzada pel dia del pare!

Aquest dia del pare fes un regal del més original i útil per a les persones cerveseres. A Xíndria.cat arriba un nou producte: Gerra de cervesa personalitzada!

Imagina’t beure‘t la teva cervesa preferida ben fresqueta en una gerra de vidre completament personalitzada. Doncs ja no cal que t’ho imaginis! Xíndria.cat llença una novetat que t’encantarà: gerres de cervesa personalitzables.

Gerra per a cervesa personalitzada
Gerra per a cervesa personalitzada

Arribes a casa després d’un dia llarg i calorós, tens ganes d’asseure’t i relaxar-te amb la companyia d’una bona cervesa. La deixes refredar una bona estona a la nevera per poder beure-la com millor està, freda, mentre vas pensant en el moment de provar-la. Quan finalment arriba el moment que tant esperaves, pocs minuts després ha quedat calenta i tot i que te la beus, ja no és el mateix.

Doncs no pateixis més, la gerra de Xíndria.cat arriba per resoldre-ho. Aquesta està feta de vidre esmerilat, què vol dir això? Doncs vol dir que el seu material permet que es mantingui ben fresqueta un llarg temps aquesta cervesa tan especial com un regal de Xíndria. Un conjunt brutal que evitarà més decepcions futures!

Gerra per a cervesa personalitzada de costat

Per fer-ho encara millor, aquesta compta amb una capacitat de fins a 500 mil·lilitres. Un regal únic pel familiar que estima tant a la cervesa com en Homer Simpson, la teva colla d’amics de tota la vida, per aquelles trobades de companys/es de treball o estudis, un comiat de solters/es, etc. 

Tu esculls a qui fer-li aquest regal únic i personalitzable ! Digues-nos la frase que t’agradaria visualitzar-hi i a regals personalitzats Xíndria ens encarregarem de fer-ho realitat.

Frases, paraules, noms, cançons, dates, històries… El límit el poses tu!  T’atreveixes a fer el millor regal?

Per a qualsevol dubte que sorgeixi durant el procés de compra en la nostra web www.xindria.cat, només has d’escriure’ns a través de Whatsapp en la mateixa pàgina o bé directament en el nostre número de Whatsapp 638576544. També pots enviar-nos enviar-nos un email en info@xindria.cat

Estarem encantades d’ajudar-te amb tot el que necessitis perquè els teus regals triomfin com mai.

Publicat el

Busques el regal perfecte pel dia del pare? La Xíndria Box és per a tu!

Estàs cercant un regal útil, original i emotiu pel dia del pare?, doncs ja l’has trobat! La Xíndria Box és el que busques.

Fes-te amb el pack ideal per a regalar que conté una caixa metàl·lica amb la tapa personalitzable i dues tasses personalitzades

Reutilitzable, personalitzable, sense plàstics, d’una gran resistència i qualitat, útil, original i molt emotiu! No hi ha res millor que fer un regal tan especial per al dia del pare.

XÍNDRIA BOX TASSES
XÍNDRIA BOX TASSES

Regala moments inoblidables en forma de record. Personalitza la seva tapa amb la imatge que més t’agradi, un dibuix del teu fill, una fotografia, etc. S’hi pot afegir una frase, un nom de persona, un lloc, entre d’altres. Conté dues tasses personalitzades (el disseny pot ser diferent per cada element).

CAIXA METÀL·LICA PERSONALITZADA
CAIXA METÀL·LICA PERSONALITZADA

Fes d’aquest dia tan especial encara més amb Xíndria.cat. Estem encantades de poder ajudar-te a fer un regal que mostri a les figures paternes l’amor que hi sentiu. Perquè els regals no són només regals, és l’oportunitat de mostrar-los a les persones que estimes que la seva presència ha marcat la teva vida, l’oportunitat d’agrair, i consentir-les per tot el que fan dia rere dia.

XÍNDRIA BOX DIA DEL PARE
XÍNDRIA BOX DIA DEL PARE

Personalitza la teva caixa i afegeix en el seu interior un dels molts articles disponibles a la pàgina web de Xíndria.cat (venda per separat). El límit és la teva imaginació!

CAIXA RODONA METÀL·LICA PERSONALITZADA
CAIXA RODONA METÀL·LICA PERSONALITZADA

Atreveix-te a fer un regal tan especial com aquest, tens milers de possibilitats de disseny!

Publicat el

El regal perfecte per Sant Valentí: La Xíndria box, mostra el teu amor d’una manera única!

Xíndria Box Sant Valentí

El millor regal és aquell fet amb amor, i a Xíndria us portem un que us deixarà encara més enamorats. Us presentem la Xíndria Box, una caixa metàl·lica de gran resistència on pots afegir, alhora, un conjunt de tasses. Tot totalment personalitzable!

Era un dia de desembre de l’any 2016, tot estava vestit pel blanc de la neu i els carrers estaven glaçats per la força del fred de l’època. Estava sortint per la porta de correus en cerca d’un paquet de Xíndria.cat. Portava la meva caixa metàl·lica personalitzada per a guardar el regal de Nadal de la meva millor amiga. Immersa en els meus pensaments, vaig acabar, sense saber molt bé com, xocant amb la persona que em venia de cares; fent-la caure de culs a terra.

No sabia on posar-me, estava molt avergonyida i alhora em sentia molt malament per haver-la fet caure, però a aquella persona, semblava no haver-li importat gaire. Vaig atrevir-me a mirar-la a la cara, sense poder evitar fixar-me en el seu somriure, un que per més que vulgui, no podré oblidar mai. Tenia uns ulls grans i marrons com la xocolata i quan es van creuar amb els meus, per un segon el món es va aturar al nostre voltant. En aquell moment vaig veure clar que l’amor a primera vista si existeix.

Li vaig oferir la meva mà i la va agafar, demanant-li tot seguit perdó. Em va dir que no feia falta demanar perdó i que la culpa era d’ambdós. Vam riure per la situació, i seguidament, em vaig trobar buscant la primera excusa que el meu cap va formular, per a poder allargar al màxim possible el temps a la seva vora. Li vaig oferir anar a casa meva la qual estava a cinc minuts d’aquella zona, i preparar-li una xocolata ben calenta per passar el fred del terra congelat. Curiosament, va acceptar més ràpidt del que m’esperava.

En arribar a casa li vaig preparar la millor xocolata calenta que havia fet mai i li vaig posar en la meva tassa preferida, aquella que no deixo mai a ningú. L’apreciava molt perquè era personalitzada gràcies a Xíndria.cat, amb la foto de la meva gossa Nala i el seu nom inscrit en marró, en honor a les seves taquetes. Gràcies a tot això, avui aquesta persona i jo portem vuit anys junts.

Avui, dia 14 de febrer de 2024, he decidit rememorar-ho tot amb dues tasses a conjunt de la nostra història junt amb la nostra pròpia caixa dels records. Amb aquesta caixa li anunciaré l’arribada de la personeta més important de les nostres vides, la nostra nova gosseta Nali.

Crea una Xíndria Box amb la teva pròpia història. Rememoreu junts els vostres records i fes un regal de Sant Valentí que la teva parella no oblidarà mai.

Publicat el

Les àvies són genials! El proper Dia de la mare recorda també a l’àvia com l’estimeu!

S’acosta el Dia de la Mare! Recorda també a l’àvia que l’estimem moltíssim!! Sorprèn-la amb un regal personalitzat XindriaCat i fes-la ben feliç!

Les àvies sempre ens ajuden amb tot el que poden, ens estimen ens acompanyen ens escolten i fan moooltes coses més. I a vegades potser no ens en recordem prou de donar-los les gràcies per tot el que sempre fan i per ser-hi sempre.

Ara que arriba el Dia de la Mare què et semblaria sorprendre-la amb un regal personaltizat amb el nom dels seus néts i nétes. Les millors àvies són sempre també les millors mares!

Aquí et mostrem la nostra línia de regals personaltizats pel Dia de la Mare. Regals pensats no només per les mares sinó també per les àvies!

Regals per àvies dia de la mare.
Davantals personalitzats dia de la mare.
Davantals àvies
Davantal àvies XindriaCat
Coixí personalitzat per regalar a l'àvia.
Regals àvies dia de la mare.
Regals dia de la mare.
Coixí Àvia XindriaCat
Regals àvies. Regals pel dia de la mare. Paraigua personalitzat per les mares i àvies.
Paraigua Àvia XindriaCat
Bossa Àvies XindriaCat
Regals dia de la mare. Necesser personalitzat per regalar a mares i àvies. Regals personalitzats Dia de la mare.
Necesser XindriaCat

Regals pensats amb el cor, amb unes frases d’agraïment que de segur alegraran el dia a dia de les nostres àvies. Segur que no s’ho esperen i els regals que no t’esperes sempre són els millors de tots!

Escull entre els nostres dissenys el que millor s’adapti a vosaltres i tria quin és el detall que més us agrada, des de bosses per anar a la platja, a bosses de mà, necessers, coixins, davantals i molts regals personalitzats més.

I si tens una idea diferent o necessites alguna modificació també t’ho podem fer. Només cal que contactis amb nosaltres a través de Whatsapp a la nostra web XindriaCat o bé fer-nos un correu.